At Home
Bakery
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Confectionery & HoReCa
Farm
Fermă
Milling
Moară
Pentru Acasă
Pâine
Baghete
Colaci
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Lipii
Pizza
Cozonaci
Flat bread
Romanian Sweet bread
Pască
Mucenici
Tarte
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclere
Gogoși
Vafe
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Amelioratori făină
Toate categoriile
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Amelioratori pentru panificație
Bread Improvers
DESSERTS
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Conservanți alimentari
Food Preservatives
Dulce, Prăjituri
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
Mix Poppy Lemon Cake
ulei
apă
smântână pentru frișcă
zahăr tos
gelatină mărunțită albă Pakmaya 500g
zahăr vanilinat Pakmaya 1000g
ciocolată albă
căpșuni
zahăr
zeamă de lămâie
Se mixează toate ingredientele cu paleta, la viteza medie, timp de 5-6 minute.
Compoziția se toarnă într-o tavă 60/40, tapetată cu hârtie de copt.
Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 14-15 minute.
Se hidratează gelatina în apă rece.
Într-un vas încăpător se adaugă smântâna pentru frișcă, zahărul vanilinat și se lasă la foc mic până ajunge la punctul de fierbere.
Se ia de pe foc, se adaugă ciocolată albă mărunțită și se omogenizează.
Se adaugă gelatina hidratată, se omogenizează și se întinde uniform peste blatul răcit.
Se taie căpșunile bucăți mari, se stropesc cu zeama de lămâie și se pun într-o crăticioară la foc împreună cu zahărul.
Se fierb aproximativ trei minute după care se blenduiesc.
Se trec prin sita și peste siropul obținut se toarnă gelatina hidratată și topită.
Amestecul se pune într-un posh și se adaugă în interiorul cremei.
Prăjitura se dă la rece pentru minim 3 ore.
5 pers.
10 min.
4 min.
Clătite, vafe, gogoși, Dulce
Dulce, Torturi
Dulce, Rețete video, Torturi
Budinci și specialități, Dulce
Cozonaci, Dulce
10 pers.
120 min.
30 min.
45 min.
15 min.