Prăjitură cartof

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

biscuiți populari
nucă
lapte
unt
zahăr
esență de vanilie

Rupe biscuiții în 2-3 bucăți, pune-i împreună cu nuca în vasul unui robot de bucătărie și măcină-le împreună.
Pune într-un vas pe foc laptele, zahărul, untul și pudra de cacao câteva minute, cât să se încălzească și zahărul să se topească. Nu trebuie să fierbi compoziția. Adăugă esența de vanilie și apoi toarnă lichidul fierbinte peste amestecul de biscuiți cu nucă. Amestecă totul bine până când obții un aluat consistent care poate fi modelat cu ajutorul mâinilor.
Ia în mână o bucată mică de aluat, de mărimea unui cartof, și modelează-l dându-i o formă lunguiață. Procedează la fel și cu restul cantității de aluat. Atunci când termini de modelat tot aluatul, tăvălește bucățile de prăjitură prin cacao și așază-le în forme speciale de brioșe, din hârtie.
Pune mini prăjiturile cartof pe un platou și lasă-le la frigider până la momentul servirii.
Poftă bună!