

Prăjitură cartof

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
biscuiți populari
nucă
lapte
unt
zahăr
esență de vanilie
Rupe biscuiții în 2-3 bucăți, pune-i împreună cu nuca în vasul unui robot de bucătărie și măcină-le împreună.
Pune într-un vas pe foc laptele, zahărul, untul și pudra de cacao câteva minute, cât să se încălzească și zahărul să se topească. Nu trebuie să fierbi compoziția. Adăugă esența de vanilie și apoi toarnă lichidul fierbinte peste amestecul de biscuiți cu nucă. Amestecă totul bine până când obții un aluat consistent care poate fi modelat cu ajutorul mâinilor.
Ia în mână o bucată mică de aluat, de mărimea unui cartof, și modelează-l dându-i o formă lunguiață. Procedează la fel și cu restul cantității de aluat. Atunci când termini de modelat tot aluatul, tăvălește bucățile de prăjitură prin cacao și așază-le în forme speciale de brioșe, din hârtie.
Pune mini prăjiturile cartof pe un platou și lasă-le la frigider până la momentul servirii.
Poftă bună!