Prăjitură cu alune și cremă mascarpone

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

ouă
unt nesărat
făină
zahăr
alune prăjite și mărunțite
mascarpone
ciocolată albă
cafea

Cerne de două ori făina și adaugă praful de copt.
Mixează ouăle împreună cu zaharul până se topește zahărul.
Încorporează untul adus la temperatura camerei și alunele mărunțite, apoi adaugă treptat făina și amestecă cu grijă încercând să păstrezi pe cât posibil volumul obținut.
Toarnă compoziția într-o tavă cu pereți detașabili. În prealabil așază în tavă hârtie de copt.
Coace blatul la temperatura de 180°C pentru 20 - 25 minute. Lasă blatul la răcit în forma de copt.
Pentru cremă, topește ciocolata albă deasupra unui vas cu apă fierbinte.
Într-un alt vas mixează crema mascarpone cu cafeaua. Adaugă ciocolata topită și continuă să mixezi până se obține o cremă omogenă.
Taie blatul pe orizontală în 2 foi. Între cele 2 foi de blat pune crema de mascarpone. Acoperă prajitura cu cremă și presară alune macinate.