

Prăjitură cu budincă de ciocolată

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru 10 persoane
Timp de pregătire 20 minute
Timp de coacere minute
lapte
biscuiți simpli
biscuiți cu cacao
Într-un bol, amestecă praful de budincă cu gust de ciocolată cu 2-3 linguri de lapte. Pune restul cantității de lapte într-o cratiță la fiert, iar atunci când începe să fiarbă, toarnă amestecul de budincă, mixând încontinuu cu ajutorul unui tel. Fierbe budinca aproximativ 1 minut la foc mic, amestecând energic.
Ia câte un biscuite din fiecare sortiment și întinde peste el cremă de budincă, după care așază-l pe cant, într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. După ce ai terminat de așezat biscuiții umpluți cu budincă în tavă, ornează-i cu crema rămasă.
Pune prăjitura la frigider pentru 4-5 ore, după care decoreaz-o cu pudră de cacao. Porționează prăjitura, tăind felii pe diagonală.
Poftă bună!