

Prăjitură cu cacao și sos de zmeură

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru 4 persoane
Timp de pregătire 60 minute
Timp de coacere 20 minute
ciocolată albă
lapte
zmeură proaspătă sau decongelată
Într-un bol, pregătește aluatul: mixează ouăle cu zahărul. În alt bol amestecă cu o lingură făina cu cacao și toarnă-le peste compoziția cu ouăle și zahărul blenduite. Adaugă apoi o lingură de ulei și continuă să amesteci cu grijă, cu o spatulă, până obții o compoziție omogenă.
Toarnă compoziția într-o formă de copt și pune-o la copt în cuptor timp de 20 minute, la o temperatură de 180°C.
În timp ce aluatul se coace în cuptor, pregătește crema: într-un vas, topește ciocolată albă, amestecând în continuu, apoi adaugă laptele și continuă să amesteci până se omogenizează. În alt bol, adaugă conținutul plicului de cremă pentru prăjituri cu gust de vanilie și toarnă ciocolata topită, apoi mixează până obții o compoziție cremoasă.
Separat blenduieste zmeura, trece-o apoi prin sită, astfel încât să obții doar piure-ul.
Montează desertul: în boluri separate, așază bucăți de blat mărunțite cu mâna, apoi adaugă câteva lingurițe de cremă și piureul de zmeură. Așază încă un strat de blat, crema și apoi alt strat de piure. Ornează prăjitura cu fulgi de ciocolată sau orice alt décor, după preferințe.
Poftă bună!