Prăjitură cu cremă de frișcă și ganache de ciocolată

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

Pentru 10 persoane

Timp de pregătire 30 minute

Timp de coacere 25 minute

ouă
zahăr
lapte
ulei
făină
lapte pentru însiropat
lapte rece
ulei
ciocolată
iaurt
fistic mărunțit

Într-un bol, mixează cu un mixer ouăle împreună cu zahărul, până își dublează volumul. Adaugă apoi laptele și uleiul. Amestecă cu un tel și presară făina, apoi zahărul vanilinat, praful de copt și pudra de cacao. Continuă să amesteci până când se omogenizează compoziția. Toarnă compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și coace blatul timp de 20-25 minute, la o temperatură de 175°C.
Pentru cremă, mixează într-un bol laptele rece cu spuma pentru deserturi cu gust de frișcă, până când obții o frișcă aerată.
După ce blatul s-a răcit, înțeapă-l cu furculița din loc în loc și însiropează-l cu 100 ml lapte, apoi întinde deasupra crema și niveleaz-o cu o spatulă. Într-o cratiță, toarnă puțin ulei și topește ciocolata, amestecând continuu, apoi adaugă iaurtul. Toarnă sosul de ciocolată peste prăjitură și apoi presară deasupra fistic mărunțit.
Lasă prăjitura la frigider pentru 4-5 ore, apoi o poți portiona pentru servire.
Poftă bună!