

Prăjitură cu cremă de frișcă și ganache de ciocolată

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru 10 persoane
Timp de pregătire 30 minute
Timp de coacere 25 minute
ouă
zahăr
lapte
ulei
făină
lapte pentru însiropat
lapte rece
ulei
ciocolată
iaurt
fistic mărunțit
Într-un bol, mixează cu un mixer ouăle împreună cu zahărul, până își dublează volumul. Adaugă apoi laptele și uleiul. Amestecă cu un tel și presară făina, apoi zahărul vanilinat, praful de copt și pudra de cacao. Continuă să amesteci până când se omogenizează compoziția. Toarnă compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și coace blatul timp de 20-25 minute, la o temperatură de 175°C.
Pentru cremă, mixează într-un bol laptele rece cu spuma pentru deserturi cu gust de frișcă, până când obții o frișcă aerată.
După ce blatul s-a răcit, înțeapă-l cu furculița din loc în loc și însiropează-l cu 100 ml lapte, apoi întinde deasupra crema și niveleaz-o cu o spatulă. Într-o cratiță, toarnă puțin ulei și topește ciocolata, amestecând continuu, apoi adaugă iaurtul. Toarnă sosul de ciocolată peste prăjitură și apoi presară deasupra fistic mărunțit.
Lasă prăjitura la frigider pentru 4-5 ore, apoi o poți portiona pentru servire.
Poftă bună!