Prăjitură cu cremă de lapte

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

ciocolată albă
smântână pentru frișcă
lapte condensat
mascarpone
extract de vanilie

În cuva mixerului adaugă ouăle, mixul și apa. Mixează la vitează mică până la omogenizarea ingredientelor, după care continuă mixarea la viteză mare timp de 4-6 minute, până când compoziția își dublează volumul.
Pentru o tavă cu dimensiunea 40x60 cm dozează 800g compoziție, întinde uniform și coace în cuptor ventilat la 250°C timp de 4-5 minute;
Pentru cremă: topește ciocolata pe bain marie, amestecând până la omogenizare;
Într-un bol separat, bate smântână pentru frișcă;
În alt bol pune crema mascarpone, adaugă laptele condensat și extractul de vanilie. Peste acestea, adaugă ciocolata topită și răcită și continuă să amesteci până la omogenizare. Treptat adaugă frișca bătută și încorporeaz-o ușor.
Taie foaia de prăjitură în două; întinde uniform crema peste prima foaie, acoperă cu a doua foaie și decorează cu fulgi de cocos sau zahăr pudră cu aromă de vanilie.