Mixează ouăle cu zahărul până ce acesta se topește. Adaugă uleiul, laptele și mixează până se încorporează.
,
Adaugă, în ploaie, făina și praful de copt și mixează până se încorporează complet.
,
Toarnă compoziția într-o tavă de copt cu pereți detasabili.
,
Pentru cremă, mixează mascarpone cu untul, smântâna pentru frișcă și zahărul pudră Pakmaya până vei obține o cremă fină și densă.
,
Înmoaie gelatina în circa 80 ml de suc de căpșune și las-o la înmuiat aproximativ 10 minute. Pune-o la încălzit pe baie de apă amestecând ușor până la dizolvarea completă. Las-o la răcit și apoi adaugă-o peste cantitatea de suc rămasă.
,
Peste blatul răcit adaugă crema de mascarpone, fructele tăiate și toarnă jeleu cât să acopere fructele. Apoi, lasă prăjitura la congelator timp de 10-15 minute.
,
După ce primul strat de jeleu s-a prins de căpșune, toarnă și jeleul rămas.