

Prăjitură cu mere și budincă de vanilie

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
zahăr
unt
sare
făină
ouă
lapte
3 mere mari
Preîncălzește cuptorul la 180-190°C și unge cu puțin unt o formă de prăjitură mai înaltă.
Într-un bol bate untul cu zahărul vanilinat, zahărul și puțină sare. Adaugă treptat ouăle, făina, praful de copt și praful de budincă cu gust de vanilie și amestecă bine, apoi adaugă treptat laptele. Poți folosi și un robot de bucătărie pentru prepararea mai usoară a compoziției.
Spală merele și curăță-le de coajă și de miez, apoi taie-le cu un cuțit în bucăți în forma pe care o dorești. Poți să le tai cuburi, felii sau fâșii foarte subțiri.
În final, amestecă bucățile de mere, folosind o spatulă, în castron. Toarnă aluatul cu bucățile de mere în forma de copt pregătită în prealabil și coace pe raftul din mijloc al cuptorului timp de 40 – 50 de minute.
Poftă bună!