

Prăjitură cu umplutură de vișine și bezea

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
margarină
untură
zahăr
apă
oțet
In mixerul de patiserie se adaugă Multikrunch, margarină, untură, drojdie proaspătă, zahăr, apă și oțet care se mixeaza la viteză medie timp de 5 minute, până se obține un aluat omogen. Compoziția obținută se lasă la refrigerat, la temperatura de 0-6°C, timp de 2 ore.
Se scoate aluatul din frigider și se întinde, se modelează aluatul sub forma unei foi, a cărei grosime este cuprinsă între 3-4 mm. Deasupra aluatului se așază un strat de Delicii Visine Fill si vișinele caramelizate. Peste vișine se întinde bezeaua și se nivelează cu spatula.
Coacerea se realizează la 170°C timp, de 35 de minute, în cuptorul ventilat. În funcție de cuptor va trebui să se urmărească gradul de rumenire al suprafeței prăjiturii. După răcirea completă, prăjitura cu umplutură de vișine și bezea se poate felia cu ușurință.
Prepararea cremei: Vișinele și zahărul se pun într-o oală sau tigaie pe foc mic. Se fierb vișinele până scade lichidul, amestecând ocazional. Dacă veți avea prea mult lichid, blatul se va umezi prea tare și va avea aspect de necopt.
Prepararea glazurii: În vasul mixerului se adaugă Meringue Dream Mix, zahărul și apa. Se mixează cu telul 15 minute.
30 pers.
90 min.
15 min.