Prăjitură de biscuiți

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

biscuiți simpli
zahăr
unt
nucă măcinată
lapte
esență de rom

Zdrobește biscuiții cu mâna până vei obține bucățele mici. Adaugă nuca măcinată.
Într-o crăticioară pune 150 ml lapte și zahărul și fierbe-l până se face un sirop legat.
Adaugă untul și amestecă până se topește.
Adaugă cacao dizolvată în 50 ml lapte. Adaugă și esența de rom. Lasă să dea un clocot.
Toarnă treptat siropul peste biscuiți, amestecând din când în când până vezi că se leagă biscuiții și se înmoaie un pic. S-ar putea să nu ai nevoie de tot siropul.
Toarnă compoziția într-o tavă. Presează compoziția și nivelează.
Dă prăjitura de biscuiți la frigider câteva ore sau peste noapte.
Taie prăjitura în forma dorită.
Poftă bună!