Quiche cu ciuperci și usturoi verde

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

făină
unt
ou
de apă rece
ouă
cremă de brânză
smântână lichidă
amidon de porumb
o jumătate de ardei gras roșu
o jumătate de ardei gras galben
ciuperci
usturoi proaspăt

Taie untul cubulețe și pune-l în mixer împreună cu făina, oul și apa rece.
Se lasă la amestecat puțin, doar cât să se omogenizeze ingredientele. Aluatul se lucrează repede pentru a nu se încalzi untul. Formează o bila de aluat, acoperă cu o folie și dă aluatul la frigider pentru 30 minute.
Bate ouăle spumă. Adaugă crema de brânză, smântana lichidă, amidonul de porumb.
Omogenizează toate ingredientele.
Ia aluatul de la frigider, întinde o foaie de aprox. 2 mm grosime pe masa presărată cu făină și decupează-l după formă. Se nivelează aluatul și se înțeapă cu o furculiță, ca să nu se umfle inestetic la copt.
Coace la foc potrivit de 180 de grade, pentru 20 de minute.
Peste aluatul copt toarnă sosul, ciupercile feliate, ardeii tocați și usturoiul proaspăt feliat.
Coace quiche-ul la 170 de grade pentru 20 - 25 de minute.
Se poate servi atât cald, cât și rece.
Descoperă produsele PAKMAYA în catalogul nostru.
Discover PAKMAYA products in our catalog.