Royal Chocolat

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

ciocolată (amăruie sau ciocolată cu lapte)
smântână lichidă
unt

Ingrediente pentru 1 cadru de 58x38x4cm
Pentru blat: Adaugă ouăle, mixul și apa în cuva mixerului. Mixează la vitează mică până la omogenizarea ingredientelor, apoi continuă mixarea la viteză mare timp de 4-6 minute până când compoziția își dublează volumul.
Coace compoziția pentru blat într-o tavă cu diametru de 26 cm, în cuptor ventilat la 180°C timp de 20-25 minute.
Pentru mousse de ciocolată: Hidratează gelatina în apă rece. Topește ciocolata pe bain marie, amestecă până la omogenizare și las-o la răcit. Când crema atinge temperatura mediului ambiant, încorporează delicat și gelatina. Bate smântana pentru frișcă până la obținerea consistenței optime și amestec-o cu crema de cacao pregătită în prealabil.
Pentru glazură: Pune toate ingredientele într-un bol și topește-le pe bain marie. Lasă compoziția la răcit și pastreaz-o la temperatura camerei, acoperită cu o folie de plastic.
Peste blatul răcit, adaugă mousseul de ciocolată, lasă-l la congelator pentru 2-3 ore, după care scoate-l și adaugă glazura. Decorează-l după preferințe.