Ruladă cu cremă de vanilie

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories
			
Pentru 6 persoane

Timp de pregătire 30 minute

Timp de coacere 8 minute

gălbenușuri
zahăr
amidon de porumb
lapte
unt
fulgi de ciocolată
fulgi de ciocolată
smântână
bomboane pentru decor

Separă albușurile de gălbenușuri. Într-un bol, mixează cele 5 albușuri cu zahăr, cu ajutorul unui mixer, până când compoziția își dublează volumul. În alt bol, amestecă făina cu praful de copt și pudra de cacao. Adaugă gălbenușurile peste compoziția cu albușurile mixate, apoi adaugă și mixul de ingrediente uscate din celălalt bol și amestecă cu un tel până la omogenizare.
Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, toarnă compoziția pentru blat și niveleaz-o cu ajutorul une spatule, atfel încât să fie întinsă uniform pe toată suprafața tăvii. Coace blatul în cuptorul preîncălzit la o temperatură de 200°C, timp de 6-8 minute.
Pregătește crema, amestecând într-un bol gălbenușurile cu zahărul și adaugă apoi amidonul. Încălzește laptele într-o cratiță și adaugă amestecul de galbenușuri cu zahăr. Mixează în continuu cu un tel, până când obții o cremă, apoi adaugă și untul și continuă să amesteci câteva minute, pentru a obține o cremă cu o consistență mai densă.
Scoate blatul din cuptor și lasă-l la răcit, apoi îndepărtează ușor hârtia de copt. Întinde umplutura peste blat, nivelând-o pe toată suprafața acestuia, presară fulgi de ciocolată deasupra cremei, apoi rulează blatul.
Într-un vas, topește la foc mic fugii de ciocolată și adaugă apoi smântâna, pentru a obține o cremă fină. Decorează rulada cu crema de ciocolată obținută și bomboane multicolore pentru decor.
Poftă bună!