Ruladă cu cremă Delicii Vanilla fill

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories
			
Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

frișcă

Pentru foile de ruladă toate ingredientele se amestecă cu mixerul la viteză mică timp de 2 minute și la viteză mare timp de 8-10 min, până compoziția își dublează volumul.
Pentru obţinerea unei foi de ruladă cu grosimea de aproximativ 3 mm se recomandă a se adăuga 400 g de compoziţie la o tavă cu următoarele dimensiuni: lăţime = 40 cm, lungime = 60 cm.
Se coace la temperatură de 240 - 250°C timp de 5-6 minute.
Pentru cremă, Delicii Vanilla Fill Pakmaya se poate utiliza ca atare sau se poate amesteca cu frișcă sau margarină în proporție de 1:1 pentru a obține creme pentru prăjituri, torturi etc.
Pentru asamblarea prăjiturii, crema de vanilie se întinde uniform pe foaia de ruladă. Se rulează foaia și se taie capetele prăjiturii pentru un aspect estetic. Se pudrează cu zahăr pudră cu aromă de vanilie, se feliază și se servește rece.
Notă: Ingrediente calculate pentru 4 foi de ruladă 40x60. 200g cremă + 200 ml frișcă pentru o foaie de ruladă.
    
    
    
    
10 pers.

90 min.

60 min.