Ruladă cu inserție de fructe și cremă mascarpone

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories
			
Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

fructe proaspete (zmeură, căpșune, afine)
zahăr
amidon de porumb
apă
mascarpone

În mixerul de patiserie se adaugă Mix Swiss Roll, Mix Macaron 21% și oul proaspăt, se mixeaza la viteză mică timp de 1 min și la viteză mare timp de 10 min, până compoziția își dublează volumul.
Pentru obținerea unei foi de ruladă cu grosimea de aproximativ 3 mm se recomandă a se adăuga 400 g de compoziție la o tavă cu următoarele dimensiuni: lățime = 40cm, lungime = 60cm. Se coace la temperatura de 250°C timp de 5-6 minute.
Se așază foaia de ruladă pe o folie alimentară de plastic, peste foaie se întinde inserția de căpșuni. Se nivelează astfel încăt stratul să fie uniform. Peste aceasta se intinde uniform un strat de cremă mascarpone.
Se rulează cu grijă, ajutându-vă de folia de plastic. La final se învelește rulada complet în folie, strângând-o la capete. Se lasă rulada la rece pentru 2-3 ore la frigider sau cel puțin 30-40 minute la congelator.
Prepararea cremei: Fructele se pun într-o oală, pe foc mic, împreună cu zahărul. Se amestecă continuu, timp de 10 minute. Separat, într-un vas, se amestecă amidonul cu apă și se adaugă peste amestul de fructe. Se mai ține pe foc câteva minute, până amestecul se îngroașă. În bolul unui mixer se adaugă mascarpone și zahăr pudră cu aromă de vanilie și se spumează puțin.