

Ruladă cu inserție de fructe și cremă mascarpone

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
fructe proaspete (zmeură, căpșune, afine)
zahăr
amidon de porumb
apă
mascarpone
În mixerul de patiserie se adaugă Mix Swiss Roll, Mix Macaron 21% și oul proaspăt, se mixeaza la viteză mică timp de 1 min și la viteză mare timp de 10 min, până compoziția își dublează volumul.
Pentru obținerea unei foi de ruladă cu grosimea de aproximativ 3 mm se recomandă a se adăuga 400 g de compoziție la o tavă cu următoarele dimensiuni: lățime = 40cm, lungime = 60cm. Se coace la temperatura de 250°C timp de 5-6 minute.
Se așază foaia de ruladă pe o folie alimentară de plastic, peste foaie se întinde inserția de căpșuni. Se nivelează astfel încăt stratul să fie uniform. Peste aceasta se intinde uniform un strat de cremă mascarpone.
Se rulează cu grijă, ajutându-vă de folia de plastic. La final se învelește rulada complet în folie, strângând-o la capete. Se lasă rulada la rece pentru 2-3 ore la frigider sau cel puțin 30-40 minute la congelator.
Prepararea cremei: Fructele se pun într-o oală, pe foc mic, împreună cu zahărul. Se amestecă continuu, timp de 10 minute. Separat, într-un vas, se amestecă amidonul cu apă și se adaugă peste amestul de fructe. Se mai ține pe foc câteva minute, până amestecul se îngroașă. În bolul unui mixer se adaugă mascarpone și zahăr pudră cu aromă de vanilie și se spumează puțin.