

Ruladă cu mac

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină albă de grâu 650
zahăr
margarină pentru aluat/ulei de floarea soarelui
apă
mac
zahăr tos
miere
ouă
Malaxează lent toate ingredientele pentru aluat timp de 6 minute și 8 minute rapid (margarina/ uleiul de floarea soarelui se adaugă în treapta a două de malaxare).
Odihnă în cazan: 10 minute.
Divizare: la gramajul dorit; modelare rotundă.
Predospire în bilă: 15 minute.
Modelare finală și umplere: laminare, umplere, rulare.
Dospire: 15 minute la o temperatură de 35°C și umiditate relativă: 75 – 80%.
La finalul dospirii suprafața ruladei se va unge cu o emulsie formată din galbenușul de ou rămas.
Coacere: la o temperatura de 180°C, timp de 20 minute, cu puțin abur.
Pregătirea umpluturii cu mac: într-un vas cu apă, pune macul la fiert pentru 30 minute. După fierbere, scurge apa, amestecă macul cu zahăr și râșnește-l prin mașina de râșnit. În amestecul obținut, adaugă mierea și albușul de ou și omogenizează bine toată compoziția.