Ruladă cu mascarpone și cafea

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

mascarpone
smântână pentru frișcă
cafea espresso
cafea instant

In cuva mixerului, adaugă ouăle și mixul Roll Mix Choco. Mixează la viteza mică până la omogenizarea ingredientelor, după care continuă mixarea la viteza mare timp de 4-6 minute, până când compoziția își dublează volumul.
In cazul foilor de ruladă, pentru o tavă cu dimensiunea 40x60 cm, se dozează 500g compoziție, se întinde uniform și se coace în cuptorul ventilat la o temperatură de 250°C, timp de 4-5 minute.
Pregătirea cremei pentru umplutură: în vasul unui mixer, adaugă toate ingredientele și mixează până la omogenizarea acestora. Peste foaia de ruladă, adaugă crema de mascarpone preparată.
Întinde crema uniform și rulează foaia de ruladă începând din partea mai lată, astfel încât rulada să fie mai lungă și mai subțire.
Pune rulada la frigider pentru minim două ore înainte de servire.