

Ruladă cu mascarpone și cafea

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
mascarpone
smântână pentru frișcă
cafea espresso
cafea instant
In cuva mixerului, adaugă ouăle și mixul Roll Mix Choco. Mixează la viteza mică până la omogenizarea ingredientelor, după care continuă mixarea la viteza mare timp de 4-6 minute, până când compoziția își dublează volumul.
In cazul foilor de ruladă, pentru o tavă cu dimensiunea 40x60 cm, se dozează 500g compoziție, se întinde uniform și se coace în cuptorul ventilat la o temperatură de 250°C, timp de 4-5 minute.
Pregătirea cremei pentru umplutură: în vasul unui mixer, adaugă toate ingredientele și mixează până la omogenizarea acestora. Peste foaia de ruladă, adaugă crema de mascarpone preparată.
Întinde crema uniform și rulează foaia de ruladă începând din partea mai lată, astfel încât rulada să fie mai lungă și mai subțire.
Pune rulada la frigider pentru minim două ore înainte de servire.
14 pers.
120 min.
25 min.