

Ruladă cu nuci și stafide

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru persoane
Timp de pregătire 60 minute
Timp de coacere 20 minute
făină
lapte
zahăr
ou
unt
sare
miez de nucă
stafide
zahăr tos
miere
unt
opțional scorțișoară
Prepară aluatul: amestecă într-un bol făina, drojdia uscată instant și laptele cald. Adaugă zahărul, oul, untul topit și sarea, frământă bine și lasă aluatul la dospit.
Întinde aluatul crescut într-o fâșie lungă și groasă de 0.5 cm și unge-l cu unt moale.
Nucile și stafidele se dau prin mașina de măcinat, apoi se freacă cu zahăr și miere.
Repartizează uniform amestecul din nuci pe suprafața fâșiei de aluat, apoi rulează-l din ambele părți „una în întâmpinarea alteia” și unge apoi suprafața aluatului cu ou.
Coace rulada în cuptor la o temperatură de 180°C, timp de 20 minute.
Poftă bună!
14 pers.
120 min.
25 min.