Ruladă de biscuiți cu nucă de cocos

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories
			
Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute


Foi: zdrobește cât mai fin biscuiții și adaugă cacao. Toarnă laptele puțin câte puțin și amestecă bine pana obții un aluat omogen, dar nu foarte moale.
Cantitatea de lapte variază în funcție de tipul de biscuiți pe care îi folosim, unii absorb mai mult lapte, alții mai puțin.
Împarte compoziția în 2 părți egale.
Între 2 folii alimentare, întinde fiecare parte de compoziție cu sucitorul. Întinde până vei obține o foaie uniformă cu o grosime de 0,5 cm.
Crema: bate untul spumă. Adaugă zahărul pudră și mixează până acesta este încorporat bine în unt.
Adaugă nuca de cocos și amestecă până se omogenizează crema.
Crema obținută întinde-o uniform peste foile de biscuiți.
Rulează strâns foile de biscuiți.
Ține la rece ruladele astfel formate cel puțin 2- 3 ore.
Poftă bună!