

Ruladă diplomat cu fructe

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
smântână pentru frișcă
lapte
gălbenuș de ou
fructe proaspete (kiwi, zmeură, căpșune)
În cuva mixerului, adaugă ouăle și mixul Roll Mix Vanilla. Mixează la viteza mică până la omogenizarea ingredientelor, după care continuă mixarea la viteza mare timp de 4-6 minute, până când compoziția își dublează volumul.
În cazul foilor de ruladă, pentru o tavă cu dimensiunea 40x60 cm, se dozează 500g compoziție, se întinde uniform și se coace în cuptorul ventilat la o temperatură de 250°C, timp de 4-5 minute.
Pregătirea cremei diplomat: pune gelatina într-un vas cu 100 ml apă rece și las-o 10 minute la hidratat. În alt vas, pus pe bain marie, adaugă galbenușurile de ou și zahărul și amestecă cu telul până la omogenizare, apoi adaugă treptat laptele.
Continuă să amesteci până la îngroșarea cremei, apoi adaugă gelatina și amestecă până la dizolvarea totală a acesteia.
Separat, în bolul unui mixer, adaugă smântâna pentru frișcă și bate până aceasta se întărește. Frișca astfel obținută se va încorpora treptat în crema de vanilie, apoi se va pune la frigider pentru 30 minute.
Întinde uniform crema peste foaia de ruladă, apoi așază fructele proaspete tăiate bucățele și rulează cât se poate de strâns.
Pune rulada la frigider pentru minim 2 ore înainte de servire.