Ruladă diplomat cu fructe

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

smântână pentru frișcă
lapte
gălbenuș de ou
fructe proaspete (kiwi, zmeură, căpșune)

În cuva mixerului, adaugă ouăle și mixul Roll Mix Vanilla. Mixează la viteza mică până la omogenizarea ingredientelor, după care continuă mixarea la viteza mare timp de 4-6 minute, până când compoziția își dublează volumul.
În cazul foilor de ruladă, pentru o tavă cu dimensiunea 40x60 cm, se dozează 500g compoziție, se întinde uniform și se coace în cuptorul ventilat la o temperatură de 250°C, timp de 4-5 minute.
Pregătirea cremei diplomat: pune gelatina într-un vas cu 100 ml apă rece și las-o 10 minute la hidratat. În alt vas, pus pe bain marie, adaugă galbenușurile de ou și zahărul și amestecă cu telul până la omogenizare, apoi adaugă treptat laptele.
Continuă să amesteci până la îngroșarea cremei, apoi adaugă gelatina și amestecă până la dizolvarea totală a acesteia.
Separat, în bolul unui mixer, adaugă smântâna pentru frișcă și bate până aceasta se întărește. Frișca astfel obținută se va încorpora treptat în crema de vanilie, apoi se va pune la frigider pentru 30 minute.
Întinde uniform crema peste foaia de ruladă, apoi așază fructele proaspete tăiate bucățele și rulează cât se poate de strâns.
Pune rulada la frigider pentru minim 2 ore înainte de servire.

10 pers.

90 min.

60 min.