Ruladă Pavlova

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories
			
Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

apă caldă (45°C)
zahăr
fulgi de migdale
lapte
fructe proaspete (afine, căpșune)

Blat: În bolul unui mixer se adaugă Meringue Dream Mix, apă și zahărul și se mixează cu telul 12-15 minute la viteza mare. Compoziția astfel obținută se întinde uniform într-o tavă cu dimensiunea 60x40 cm. Se presară pe toată suprafața fulgi de migdale. Coacerea se face la 180˚ C pentru 15 minute, apoi se lasă la răcit în tavă timp de 10 minute.
Umplutură: Se mixează Crema pudră Vanilla Delice cu laptele la o viteză inferioară până la omogenizarea cremei, apoi se trece la viteza rapidă a mixerului timp de 3 minute. Pentru o textură mai groasă a cremei se poate adăuga margarină, frișcă sau smântână. Se obține o cremă omogenă, aromată, cu aspect strălucitor, stabilă la coacere sau refrigerare, tartinabilă imediat și stabilă la porționare după aproximativ 30 minute. Din cantitatea obținută se păstrează 200g cremă pentru ornat.
Se întinde crema pe toată suprafața blatului de bezea, se adugă Delicii Vișine fill pe mijloc și se rulează pe lungime (pornind de la latura mai mare) cu ajutorul hârtiei de copt și un prosop. Deasupra se ornează cu crema păstrată și se decorează cu fructe proaspete. Se pune la rece minim 2 ore înainte de servire.