

Ruladă Pavlova

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
apă caldă (45°C)
zahăr
fulgi de migdale
lapte
fructe proaspete (afine, căpșune)
Blat: În bolul unui mixer se adaugă Meringue Dream Mix, apă și zahărul și se mixează cu telul 12-15 minute la viteza mare. Compoziția astfel obținută se întinde uniform într-o tavă cu dimensiunea 60x40 cm. Se presară pe toată suprafața fulgi de migdale. Coacerea se face la 180˚ C pentru 15 minute, apoi se lasă la răcit în tavă timp de 10 minute.
Umplutură: Se mixează Crema pudră Vanilla Delice cu laptele la o viteză inferioară până la omogenizarea cremei, apoi se trece la viteza rapidă a mixerului timp de 3 minute. Pentru o textură mai groasă a cremei se poate adăuga margarină, frișcă sau smântână. Se obține o cremă omogenă, aromată, cu aspect strălucitor, stabilă la coacere sau refrigerare, tartinabilă imediat și stabilă la porționare după aproximativ 30 minute. Din cantitatea obținută se păstrează 200g cremă pentru ornat.
Se întinde crema pe toată suprafața blatului de bezea, se adugă Delicii Vișine fill pe mijloc și se rulează pe lungime (pornind de la latura mai mare) cu ajutorul hârtiei de copt și un prosop. Deasupra se ornează cu crema păstrată și se decorează cu fructe proaspete. Se pune la rece minim 2 ore înainte de servire.