

Rulouri dulci cu miere

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru 10 persoane
Timp de pregătire 90 minute
Timp de coacere 20 minute
făină
unt
lapte cald
ouă
praf de sare
zahăr pudră
ou pentru uns
miere (pentru uns)
Cerne făina. Separat, amestecă drojdia cu puţin zahăr şi cu 1-2 linguri de lapte, apoi răstoarnă amestecul în făină şi începe să frămânţi aluatul. Încorporează ouăle unul câte unul, restul de lapte, zahărul, untul şi sarea. Frământa un aluat elastic și lasă-l la crescut până își dublează volumul.
Întinde aluatul sub forma unui dreptunghi, apoi rulează-l și taie-l în fâșii de 2 cm. Pune rulourile astfel formate într-o tavă cu hârtie de copt, la o mică distanță, unge-le cu un ou bătut şi mai lasă-le la dospit 20 de minute.
Pune rulourile la copt în cuptorul preîncălzit la 170°C, timp de 15-20 minute, până se rumenesc. Atunci când rulourile sunt gata, lasă-le să se răcească, apoi unge-le cu miere.
Poftă bună!