Sărățele fără gluten

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

unt
brânză telemea rasă
făină fără gluten
smântână
ou
sare
parmezan ras
ou
susan - după preferințe
mac - după preferințe

Amestecă făina cu untul rece până când se formează un aluat sfărâmicios.
Adaugă telemeaua rasă, smântâna, oul și sarea. Amestecă până când se obține un aluat omogen.
După ce aluatul este omogen, învelește-l în folie de plastic și ține-l în congelator pentru 10 minute.
Scoate aluatul din congelator și întinde-l pe suprafața de lucru bine presărată cu făină, într-o foaie subțire.
Taie sărățele în mărimea dorită și așază-le în tava acoperită cu hârtie de copt.
Unge sărățelele cu ou bătut.
Presară parmezan, susan sau mac, după preferințe.
Coace sărățelele fără gluten în cuptorul încins la 180°C pentru 15 minute sau până când sunt rumenite.
Poftă bună!
Descoperă produsele PAKMAYA în catalogul nostru.
Discover PAKMAYA products in our catalog.

10 pers.

100 min.

50 min.