Sirop de căpșune și vanilie

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories
			
Pentru 4 persoane

Timp de pregătire 12 minute

Timp de coacere minute

căpșune
zahăr
apă
semințele de la o păstaie de vanilie

Pregătește ingredientele: spală și taie căpșunele în cubulețe, răzuie semințele de la o păstaie de vanilie.
Pune căpșunele, zahărul, apa, sarea de lămâie și semințele de la păstaia de vanilie într-o cratiță mică și pune-o la foc mediu-înalt. Adu amestecul la fierbere. Apoi, lasă siropul să fiarbă timp de 12 minute sau până când amestecul devine roz închis, amestecând din când în când. Așază o strecurătoare cu ochiuri de plasă peste o cană de măsurare și toarnă siropul în strecurătoarea cu ochiuri, prinzând căpșunele.
Lasă siropul să se răcească timp de o oră, apoi toarnă-l într-o sticlă. Așază în interiorul sticlei păstaia de vanilie rămasă.
Siropul se păstrează la frigider.
Savurare placută!