

Sirop de căpșune și vanilie

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru 4 persoane
Timp de pregătire 12 minute
Timp de coacere minute
căpșune
zahăr
apă
semințele de la o păstaie de vanilie
Pregătește ingredientele: spală și taie căpșunele în cubulețe, răzuie semințele de la o păstaie de vanilie.
Pune căpșunele, zahărul, apa, sarea de lămâie și semințele de la păstaia de vanilie într-o cratiță mică și pune-o la foc mediu-înalt. Adu amestecul la fierbere. Apoi, lasă siropul să fiarbă timp de 12 minute sau până când amestecul devine roz închis, amestecând din când în când. Așază o strecurătoare cu ochiuri de plasă peste o cană de măsurare și toarnă siropul în strecurătoarea cu ochiuri, prinzând căpșunele.
Lasă siropul să se răcească timp de o oră, apoi toarnă-l într-o sticlă. Așază în interiorul sticlei păstaia de vanilie rămasă.
Siropul se păstrează la frigider.
Savurare placută!