At Home
Bakery
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Confectionery & HoReCa
Farm
Fermă
Milling
Moară
Pentru Acasă
Pâine
Baghete
Colaci
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Lipii
Pizza
Cozonaci
Flat bread
Romanian Sweet bread
Pască
Mucenici
Tarte
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclere
Gogoși
Vafe
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Amelioratori făină
Toate categoriile
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Amelioratori pentru panificație
Bread Improvers
DESSERTS
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Conservanți alimentari
Food Preservatives
Dulce, Vafe și gogoși
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină albă 000
praf de copt Pakmaya 10g
zahăr
unt
apă caldă
sare
zahăr pudră Pakmaya
miere
Într-un bol mare, amestecați făina, praful de copt Pakmaya, zahărul și sarea.
Adăugați untura sau untul și amestecați până obțineți o textură nisipoasă.
Turnați treptat apa caldă și frământați până obțineți un aluat omogen și elastic.
Acoperiți aluatul cu un prosop curat și lăsați-l să se odihnească timp de 20 de minute.
Pe o suprafață ușor înfăinată, întindeți aluatul până la o grosime de aproximativ 3 mm.
Tăiați aluatul în pătrate sau triunghiuri de aproximativ 5 cm.
Încingeți uleiul într-o tigaie adâncă la aproximativ 180°C.
Prăjiți bucățile de aluat în uleiul încins, câte 30 de secunde pe fiecare parte, până devin aurii și pufoase.
Scoateți-le pe un prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei.
Serviți sopaipillas calde, pudrate cu zahăr și stropite cu miere, după preferință.
Brioșe și checuri, Dulce
Dulce, Prăjituri, Rețete post
10 pers.
30 min.
Dulce, Prăjituri
5 pers.
90 min.
40 min.
Cozonaci, Dulce
4 pers.
50 min.
35 min.
Budinci și specialități, Dulce
Dulce, Pască și mucenici
8 pers.
15 min.
Brioșe și checuri, Dulce, Rețete video