Tartă Butter Cake cu piersici

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories
			
Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

iaurt
frișcă lichidă
zahăr
piersici tăiate cubulețe

Blat: Se mixează toate ingredientele cu telul, la vitează medie timp de 5-6 minute. Compoziția se toarnă într-o formă circulară, cu diametrul de 22cm. Coacerea se realizează la temperatura de 170°C, timp de 25-30 de minute.
Cremă: Zahărul, frișcă lichidă și iaurtul se aduc la punctul de fierbere. Se iau de pe foc și se lasă la temperatura camerei pentru a se răci, se adaugă gelatina hidratată și se omogenizează. Crema se toarnă peste blatul răcit și se adaugă piersicile taiate cuburi. Tarta se lasă la frigider timp de minim 2 ore, până se întărește.
Jeleu de piersici: Piersicile se mărunțesc cu blenderul, se adaugă zahărul și se fierb. După răcire se adaugă gelatina hidratată. Jeleul se întinde pe uniform pe suprafața tartei și se dă la frigider pentru minim 3 ore.