Tartă cu caise

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

Pentru coaja de tartă:
300
g

margarină

100
g

untură

300
g

zahăr

75
ml

apă

Pentru umplutură:
PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Se mixează toate ingredientele timp de 5 minute la viteză medie până la obținerea unui aluat omogen.

,

Aluatul astfel obținut se lasă la refrigerat, la temperatura de 0-6°C, timp de 2 ore.

,

Se întinde aluatul sub forma unei foi, cu grosime cuprinsă între 3-4 mm. Se decupează aluatul (se păstrează excesul de aluat) și se înțeapă pe alocuri.

,

Se coace parțial, timp de 15 minute, la o temperatură de 180°C.

,

Se întinde un strat uniform de Delicii Caise Fill.

,

Excesul de aluat păstrat se frământă din nou, se întinde sub forma unei foi și se taie în fășii. Se aranjează fâșiile pe toată suprafața tartei.

,

Tarta se coace la o temperatură de 180°C, timp de 10-15 minute, în cuptor ventilat.

,

Poate te interesează și …