

Tartă cu dovleac și lapte condensat

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru 10 persoane
Timp de pregătire 60 minute
Timp de coacere 45 minute
făină albă de grâu
unt 82% grăsime
iaurt
un praf de sare
scorțișoară
ghimbir pudră
dovleac copt
lapte condensat îndulcit
ouă
scorțișoară
ghimbir pudră
nucșoară
Curăță dovleacul de coajă si taie-l în cuburi de 5-6 cm. Pune bucățile de dovleac pe o tavă si coace-l 30 de minute la 200°C.
Într-un vas amestecă făina cu sarea, zahărul pudră cu aromă de vanilie și condimentele, adaugă untul rece tăiat cuburi și fărămițează între degete untul înfăinat până obții o textură de pesmet. Adaugă iaurtul și frământă aluatul.
Întinde aluatul pe un blat de lucru rece. Rulează-l pe un sucitor, pune-l în tava de tartă și taie excesul rămas de pe marginile tăvii. Cu o furculiță înțeapă din loc în loc aluatul, apoi adaugă peste el o foaie de copt. Peste foaia de copt toarnă câteva boabe de orez sau fasole.
Coace blatul în cuptorul preîncălzit la 200°C pentru 10 minute, apoi îndepărtează boabele și foaia de copt și mai coace-l încă 5 minute.
Pentru umplutură, pune în vasul blenderului toate ingredientele și mixează până când obții o consistentă foarte fină.
Scoate blatul din cuptor și toarnă umplutura în tavă. Introdu tava în cuptorul preîncălzit la 170°C și coace tarta timp de 35 de minute.
Poftă bună!
15 pers.
90 min.
60 min.