Tartă cu dovleac și lapte condensat

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

Pentru 10 persoane

Timp de pregătire 60 minute

Timp de coacere 45 minute

făină albă de grâu
unt 82% grăsime
iaurt
un praf de sare
scorțișoară
ghimbir pudră
dovleac copt
lapte condensat îndulcit
ouă
scorțișoară
ghimbir pudră
nucșoară

Curăță dovleacul de coajă si taie-l în cuburi de 5-6 cm. Pune bucățile de dovleac pe o tavă si coace-l 30 de minute la 200°C.
Într-un vas amestecă făina cu sarea, zahărul pudră cu aromă de vanilie și condimentele, adaugă untul rece tăiat cuburi și fărămițează între degete untul înfăinat până obții o textură de pesmet. Adaugă iaurtul și frământă aluatul.
Întinde aluatul pe un blat de lucru rece. Rulează-l pe un sucitor, pune-l în tava de tartă și taie excesul rămas de pe marginile tăvii. Cu o furculiță înțeapă din loc în loc aluatul, apoi adaugă peste el o foaie de copt. Peste foaia de copt toarnă câteva boabe de orez sau fasole.
Coace blatul în cuptorul preîncălzit la 200°C pentru 10 minute, apoi îndepărtează boabele și foaia de copt și mai coace-l încă 5 minute.
Pentru umplutură, pune în vasul blenderului toate ingredientele și mixează până când obții o consistentă foarte fină.
Scoate blatul din cuptor și toarnă umplutura în tavă. Introdu tava în cuptorul preîncălzit la 170°C și coace tarta timp de 35 de minute.
Poftă bună!