At Home
Bakery
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Confectionery & HoReCa
Farm
Fermă
Milling
Moară
Pentru Acasă
Pâine
Baghete
Colaci
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Lipii
Pizza
Cozonaci
Flat bread
Romanian Sweet bread
Pască
Mucenici
Tarte
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclere
Gogoși
Vafe
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Amelioratori făină
Toate categoriile
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Amelioratori pentru panificație
Bread Improvers
DESSERTS
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Conservanți alimentari
Food Preservatives
Dulce, Plăcinte și tarte
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină
zahăr pudră cu aromă de vanilie Pakmaya 80g
unt
zahăr vanilinat Pakmaya 8g
ou
coajă de portocală rasă
mere
lămâie
zahăr brun
scorțișoară
Într-un bol încăpător amestecă făina cu zahărul pudră Pakmaya.
Adaugă untul și amestecă cu mâna până se obține un aluat cu textură nisipoasă.
Adaugă zahărul vanilinat, oul și coaja de portocală rasă și amestecă puțin până se leagă aluatul.
Înfășoară aluatul în folie alimentară și lasă-l la frigider timp de 1 oră.
Împarte aluatul în 2 foi. Pune prima foaie în forma de tartă unsă cu unt.
Decojește merele și taie-le în cuburi.
Într-o tigaie călește în unt merele împreună cu zahărul brun, scorțișoara și zeama de la o lămâie, timp de 5 -6 minute, până merele se vor înmuia.
Pune merele călite peste foaia din formă.
Din a doua foaie taie fâșii și acoperă tarta așezând fâșiile atât pe vertical cât și pe orizontal.
Unge tarta cu ou bătut și coace-o 60 minute la foc moderat.
Dulce, Vafe și gogoși
Dulce, Plăcinte și tarte, Rețete post
45 min.
35 min.
Dulce, Prăjituri, Rețete post
Dulce, Torturi
Biscuiți și fursecuri, Dulce, Rețete post
Clătite, vafe, gogoși, Dulce, Rețete video
Dulce, Rețete video, Torturi
Cozonaci, Dulce
Dulce, Prăjituri