Tort aerat cu brânză și căpșune

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

brânză de vaci
căpșune proaspete
gem
smântână
lapte

In cuva mixerului, adaugă ouăle, mixul și apa. Mixează la viteaza mică până la omogenizarea ingredientelor, după care continuă mixarea la viteza mare timp de 4-6 minute până când compoziția își dublează volumul.
În cazul blaturilor de tort se dozează circa ⅔ din capacitatea formei, se uniformizează și se coace în cuptorul ventilat la o temperatură de 180°C, timp de 45-50 minute, în funcție de gramajul produsului.
Pregătirea cremei de branză și fructe: în vasul unui mixer, adaugă brânza, gemul, zahărul pudră cu aroma de vanilie și smântâna și omogenizează toate ingredientele cu o paletă, timp de 5 minute.
Gelatina se toarnă peste 80 – 100 ml lapte rece și se lasă la înmuiat circa 10 minute.
Apoi se pune la încălzit pe baie de apă (la maxim 60°C), amestecând ușor pana la dizolvarea completă. Se lasă sa se răcească ușor, apoi se adaugă în compoziția de brânză pregătită anterior. Crema astfel obținută se pune 15-20 minute la frigider.
Asamblarea tortului: secționează blatul de tort în două părți egale. Pune o foaie de tort într-o formă adâncă cu margini detașabile, adaugă jumătate din cantitatea de cremă și uniformizează, apoi adaugă a doua secțiune de blat și restul cantității de cremă.
Peste decor, așază fructele peste ultimul strat de cremă. Pune tortul la frigider pentru cel puțin 4 ore.