Tort cu cireșe și nucă de cocos

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

ouă
cireșe proaspete
zahăr
apă

Pregătirea blatului: toate ingredientele se mixează la viteză mare timp de 5-6 minute. Se coace la temperatura de 180-190°C, timp de 35-40 minute, în funcție de gramajul produsului, de tipul și gradul de încărcare al cuptorului.
Pregătirea sosului de cireșe: cireșele fără sâmburi, zahărul și apa se pun pe foc și se amestecă 15 minute până ce apa scade și se obține un piure de fructe.
Pregătirea cremei: crema mascarpone se mixează cu zahărul până la încorporare și apoi se adaugă fulgii de cocos.
Asamblare: blatul răcit se taie în trei foi. Peste prima parte de blat se pune sosul de cireșe. Deasupra se pune al doilea blat, crema cu nucă de cocos, se oprește și pentru finisat, se așază al treilea blat și se decorează cu crema păstrată și fulgii de cocos.
Se lasă de pe o zi pe alta la frigider.