At Home
Bakery
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Confectionery & HoReCa
Farm
Fermă
Milling
Moară
Pentru Acasă
Pâine
Baghete
Colaci
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Lipii
Pizza
Cozonaci
Flat bread
Romanian Sweet bread
Pască
Mucenici
Tarte
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclere
Gogoși
Vafe
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Amelioratori făină
Toate categoriile
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Amelioratori pentru panificație
Bread Improvers
DESSERTS
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Conservanți alimentari
Food Preservatives
Dulce, Torturi
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină
cacao Pakmaya
ulei
lapte
ouă
praf de copt Pakmaya 10g
ciocolată neagră
frișcă lichidă
apă
zahăr
esență de rom
zmeură proaspătă
Blat: mixează ouăle împreună cu zahărul până se obține o spumă fină.
Adaugă uleiul și laptele și continuă să mixezi.
Într-un bol amestecă făina cu cacao și praful de copt.
Adaugă ingredientele uscate peste compoziția de ouă și mixează încă 2-3 minute până se omogenizează.
Toarnă compoziția într-o tavă de 24 cm cu pereți detașabili.
Coace blatul timp de 30 min la temperatura de 180°C.
Lasă blatul la răcit și împarte-l în 3 foi egale.
Cremă: topește ciocolata în bain-marie.
Mixează frișca lichidă peste care adaugă ciocolata topită.
Însiropează foile de blat.
Cu ajutorul unui poș adaugă peste fiecare strat de blat o cantitate generoasă de cremă de ciocolată.
Presară zmeura proaspătă peste fiecare strat de cremă, păstrând o cantitate mai mare pentru a orna tortul.
Poftă bună!
Dulce, Prăjituri
15 pers.
90 min.
20 min.
Colaci, melci și împletituri, Dulce
10 pers.
60 min.
45 min.
Dulce, Plăcinte și tarte
12 pers.
Dulce, Pască și mucenici
14 pers.
120 min.
25 min.
Chifle, cornuri și covrigi, Dulce
Chifle, cornuri și covrigi, Dulce, Rețete post
Dulce, Plăcinte și tarte, Rețete post
Clătite, vafe, gogoși, Dulce, Rețete post