Tort cu fructe de pădure

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

ouă
iaurt cu 10% grăsime
smântână pentru frișcă
fructe de pădure (zmeură, afine, mure)

Pentru blatul de tort: toate ingredientele se mixează la viteză mare timp de 5-6 minute.
Se coace blatul la o temperatură de 180-190°C, timp de 35-40 minute, în funcție de gramajul produsului, de tipul și gradul de încărcare al cuptorului.
Pentru cremă: smântana lichidă se mixează cu zahărul pudră cu aromă de vanilie până la obținerea unei compoziții dense și ferme. Se încorporează treptat iaurtul și se continuă mixarea încă 1-2 minute.
Asamblarea tortului: blatul se secționează în două părți egale. Pe un suport pentru tort se pune prima foaie de blat, se întinde uniform jumătate din cantitatea de cremă, se adaugă fructele de pădure sau alte fructe de sezon proaspete, se adaugă apoi a doua foaie de blat și restul cantității de cremă.
Tortul se decorează cu fructe de pădure sau alte fructe de sezon proaspete, după preferință.
    
    
    
    
10 pers.

30 min.

25 min.