

Tort cu fructe de pădure

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
ouă
iaurt cu 10% grăsime
smântână pentru frișcă
fructe de pădure (zmeură, afine, mure)
Pentru blatul de tort: toate ingredientele se mixează la viteză mare timp de 5-6 minute.
Se coace blatul la o temperatură de 180-190°C, timp de 35-40 minute, în funcție de gramajul produsului, de tipul și gradul de încărcare al cuptorului.
Pentru cremă: smântana lichidă se mixează cu zahărul pudră cu aromă de vanilie până la obținerea unei compoziții dense și ferme. Se încorporează treptat iaurtul și se continuă mixarea încă 1-2 minute.
Asamblarea tortului: blatul se secționează în două părți egale. Pe un suport pentru tort se pune prima foaie de blat, se întinde uniform jumătate din cantitatea de cremă, se adaugă fructele de pădure sau alte fructe de sezon proaspete, se adaugă apoi a doua foaie de blat și restul cantității de cremă.
Tortul se decorează cu fructe de pădure sau alte fructe de sezon proaspete, după preferință.
10 pers.
90 min.
60 min.