

Tort cu mascarpone și bezea

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
blat pandișpan
cremă mascarpone
nuci
sirop caramel
cafea
lichior
albușuri
zahăr tos
sare
Pentru bezea, bate albușurile împreună cu vârful de sare până când spuma se întărește , apoi adaugă treptat zahărul, în ploaie, până când compoziția devine lucioasă și nu curge din bol.
Toarnă bezeaua în formă de disc (aproximativ dimensiunea blatului de pandișpan) pe o hârtie de copt și coace în cuptor, la o temperatură de 110°C, timp de 60-90 minute.
Într-un bol, mixează crema de mascarpone cu zahărul pudra cu aromă de vanilie.
Amestecă apoi cafeaua cu lichior și stropește pandișpanul cu amestecul obținut.
Crema se repartizează pe blatul de pandișpan . Pune deasupra bezeaua coaptă și răcită .
În funcție de preferințe, poți orna tortul cu nuci, sirop de caramel sau pudră de cacao. Poftă bună!
10 pers.
30 min.
25 min.