Tort cu mascarpone și bezea

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

blat pandișpan
cremă mascarpone
nuci
sirop caramel
cafea
lichior
albușuri
zahăr tos
sare

Pentru bezea, bate albușurile împreună cu vârful de sare până când spuma se întărește , apoi adaugă treptat zahărul, în ploaie, până când compoziția devine lucioasă și nu curge din bol.
Toarnă bezeaua în formă de disc (aproximativ dimensiunea blatului de pandișpan) pe o hârtie de copt și coace în cuptor, la o temperatură de 110°C, timp de 60-90 minute.
Într-un bol, mixează crema de mascarpone cu zahărul pudra cu aromă de vanilie.
Amestecă apoi cafeaua cu lichior și stropește pandișpanul cu amestecul obținut.
Crema se repartizează pe blatul de pandișpan . Pune deasupra bezeaua coaptă și răcită .
În funcție de preferințe, poți orna tortul cu nuci, sirop de caramel sau pudră de cacao. Poftă bună!
    
    
30 pers.

90 min.

15 min.