Tort cu matcha și fistic

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

mascarpone
smântână pentru frișcă
pastă de fistic
fistic mărunțit

Blat: În bolul unui mixer se adaugă toate ingredientele și se mixează la viteză mare timp de 6 minute. Blatul se coace la o temperatură de 180-190°C, timp de 35-40 minute, în funcție de gramajul produsului, de tipul și gradul de încărcare al cuptorului.
Cremă: Se pun toate ingredientele într-un bol încăpător și se mixează la viteză mare 3 minute până la obținerea unei compoziții omogene și aerate.
Sirop: Într-o oală, se pune zahărul și apa la foc mic și se amestecă încet, până când zahărul este complet dizolvat. Când siropul începe să fiarbă, se lasă pentru încă 5 minute. Se lasă siropul la răcit și, când ajunge la temperatura camerei, se adaugă aroma pentru cofetărie vanilie și se amestecă bine.
Asamblare: Se secționează blatul în 3 părți egale. Se pune prima secțiune de blat pe platoul final și se adaugă aproximativ 1/3 din cremă. Se repetă procedura cu toate secțiunile de blat până la final. Se decorează tortul cu cremă, pudră de matcha și fistic mărunțit.