

Tort cu matcha și fistic

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
mascarpone
smântână pentru frișcă
pastă de fistic
fistic mărunțit
Blat: În bolul unui mixer se adaugă toate ingredientele și se mixează la viteză mare timp de 6 minute. Blatul se coace la o temperatură de 180-190°C, timp de 35-40 minute, în funcție de gramajul produsului, de tipul și gradul de încărcare al cuptorului.
Cremă: Se pun toate ingredientele într-un bol încăpător și se mixează la viteză mare 3 minute până la obținerea unei compoziții omogene și aerate.
Sirop: Într-o oală, se pune zahărul și apa la foc mic și se amestecă încet, până când zahărul este complet dizolvat. Când siropul începe să fiarbă, se lasă pentru încă 5 minute. Se lasă siropul la răcit și, când ajunge la temperatura camerei, se adaugă aroma pentru cofetărie vanilie și se amestecă bine.
Asamblare: Se secționează blatul în 3 părți egale. Se pune prima secțiune de blat pe platoul final și se adaugă aproximativ 1/3 din cremă. Se repetă procedura cu toate secțiunile de blat până la final. Se decorează tortul cu cremă, pudră de matcha și fistic mărunțit.
10 pers.
30 min.
25 min.