Tort Macaron

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

apă caldă (45°C)
mascarpone
smântână pentru frișcă
mini macarons
fructe/flori din marzipan

În vasul mixerului se adaugă mix macaron 21% și apa aferentă rețetei. Se mixează cu telul timp de 4-5 minute, la viteză mare și se poșează 2 blaturi în forme rotunde cu diametrul de 26 cm și pe tavă.
După poșare se lasă la uscat pe masă timp de 20 minute. Coacerea se efectuează la 150°C, timp de 25 – 30 minute, în funcție de gramaj și gradul de încărcare al cuptorului. În cazul coacerii în cuptor static, se recomandă coacerea cu trapa deschisă.
Umplutură tort macaron:
În bolul mixerului se adaugă mascarpone, smântâna pentru frișcă, zahărul pudră cu aromă de vanilie. În funcție de preferințe se poate adăuga și aroma de vanilie.
Se mixează toate ingredientele până la obținerea unei creme onctuoase și aerate.
Asamblare:
Pe un suport pentru tort se pune primul blat de macaron peste care se poșează crema; se pune al doilea blat, se poșează în mijlocul blatului puțină cremă și se decorează cu fructe proaspete/flori, mici macaron.