

Tort Pavlova cu fructe

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
frișcă vegetală
fructe proaspete asortate
În vasul mixerului, adaugă Pakmaya Meringue Dream Mix, zahărul și apa aferente rețetei. Mixează cu telul 12-15 minute și posează blaturi rotunde cu diametrul de 24 si 20 cm pe placă.
Coace la 100°C, timp de 90-100 minute, în funcție de gramaj și gradul de încarcare al cuptorului. După coacere, bezeaua se lasă la răcit în cuptorul întredeschis.
Prepararea cremei: mixează frișca vegetală peste care adaugi apoi crema Delicii Vanilla Fill și continuă să amesteci până la omogenizare.
Asamblarea tortului: pe un suport pentru tort, așază primul blat de bezea peste care adaugi crema de vanilie cu frișcă și un strat de fructe proaspete. Continuă procedeul cu al doilea blat, apoi crema de vanilie și fructele proaspete.