

Tort Sacher

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
zahăr
apă
ciocolată cu 75% cacao
Prepararea blatului de tort: în cuva mixerului se adaugă ouăle și mixul. Se mixează la viteză mică până la omogenizarea ingredientelor, după care se continuă mixarea la viteză mare timp de 4-6 minute, până când compoziția își dublează volumul.
Se pregătește o formă circulară care se tapetează cu hârtie de copt, se dozează circa ⅔ din capacitatea formei, se uniformizează și se coace în cuptorul ventilat la 180°C, timp de 45-50 minute, în funcție de gramajul produsului.
După coacere, se lasă blatul la răcorit pe un grătar de bucătărie. Se taie apoi în două foi transversale.
Într-o oală, la foc mic, se încălzește umplutură Fructello caise. Se poate dilua cu puțin suc de portocale.
Se unge blatul inferior cu crema Fructello caise, se suprapune peste acesta blatul superior și se unge și acesta cu cremă.
Prepararea glazurii: într-o oală cu fund dublu, se adaugă ingredientele: zahărul, apa, apoi ciocolata. Se pune oală la fiert, la foc mediu, și se cronometrează 5 minute din momentul în care compoziția începe să fiarbă. Se trage oala de pe foc, se lasă câteva minute la răcorit, apoi se mai amestecă din când în când, foarte ușor, astfel încât să nu facă peliculă la suprafață. Glazura poate fi turnată peste blatul de tort abia când ajunge la o temperatură suportabilă (se verifică între degete când devine cleioasă).
Se toarnă glazura peste blatul de tort dintr-o singură mișcare, se poate utiliza o spatulă, astfel încât glazura să acopere blatul de tort și pe laterale.
Tortul Sacher se lasă câteva ore la temperatura camerei pentru a se întări glazura, apoi se poate servi.
10 pers.
30 min.
50 min.