At Home
Bakery
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Confectionery & HoReCa
Farm
Fermă
Milling
Moară
Pentru Acasă
Pâine
Baghete
Colaci
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Lipii
Pizza
Cozonaci
Flat bread
Romanian Sweet bread
Pască
Mucenici
Tarte
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclere
Gogoși
Vafe
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Amelioratori făină
Toate categoriile
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Amelioratori pentru panificație
Bread Improvers
DESSERTS
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Conservanți alimentari
Food Preservatives
Dulce, Prăjituri
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
Mix Poppy Lemon Cake
ulei
apă
Vanilla Delice – mix instant cremă cu aromă de vanilie Pakmaya
lapte
unt spumat
biscuiți
cafea îndulcită
ciocolată neagră 58%
unt 82% grăsime
frișcă lichidă
Se mixează toate ingredientele cu paleta, la viteză medie, timp de 5-6 minute.
Compoziția se toarnă într-o tavă 60/40, tapetată cu hârtie de copt.
Coacere: la o temperatură de 200°C timp de 18-20 de minute.
Se spumează untul.
Se mixează la viteză mare Vanilla Delice cu laptele, timp de 3-4 minute, se adaugă untul spumat și se omogenizează.
Amestecul se întinde în strat uniform pe suprafața blatului poppy lemon.
Peste stratul de cremă se așază uniform biscuiții însiropați cu cafea îndulcită.
Se aduc la punctul de fierbere frișca lichidă și untul, apoi se adaugă ciocolata mărunțită.
Se lasă în repaus căteva minute, apoi se amestecă energic până la omogenizarea cremei.
Se lasă la răcit până ajunge la temperatura camerei.
Amestecul se toarnă călduț peste prăjitura bine răcită.
Brioșe și checuri, Dulce
Biscuiți și fursecuri, Dulce, Rețete post
25 pers.
150 min.
30 min.
Dulce, Rulade și rulouri
10 pers.
60 min.
45 min.
Dulce, Plăcinte și tarte
Dulce, Torturi
40 min.
Dulce, Pască și mucenici