

Trufe de ciocolată neagră cu avocado

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
ciocolată neagră
cacao/cocos
avocado
biscuiți simpli
Se topește ciocolata pe bain marie. Între timp, se curăță și se pasează avocado cu ajutorul unui blender. Se fărâmițează și biscuiții tot cu ajutorul blenderului sau manual. Se adaugă pasta de avocado și aroma de rom peste ciocolata topită care s-a răcit între timp. Se adaugă apoi biscuiții mărunțiți, pentru a îngroșa amestecul. Compoziția va căpăta consistență și va deveni ușor de manevrat. Se dă compoziția la frigider pentru o jumătate de oră.
Se formează bile din cremă, cu ajutorul unei lingurițe. Se modelează bomboanele cu mâna umezită, pentru a le da o formă perfect rotundă. Se tăvălesc bomboanele prin cacao sau nucă de cocos.
Bomboanele se pot păstra în frigider până la o săptămână.