Trufe de ciocolată neagră cu avocado

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

ciocolată neagră
cacao/cocos
avocado
biscuiți simpli

Se topește ciocolata pe bain marie. Între timp, se curăță și se pasează avocado cu ajutorul unui blender. Se fărâmițează și biscuiții tot cu ajutorul blenderului sau manual. Se adaugă pasta de avocado și aroma de rom peste ciocolata topită care s-a răcit între timp. Se adaugă apoi biscuiții mărunțiți, pentru a îngroșa amestecul. Compoziția va căpăta consistență și va deveni ușor de manevrat. Se dă compoziția la frigider pentru o jumătate de oră.
Se formează bile din cremă, cu ajutorul unei lingurițe. Se modelează bomboanele cu mâna umezită, pentru a le da o formă perfect rotundă. Se tăvălesc bomboanele prin cacao sau nucă de cocos.
Bomboanele se pot păstra în frigider până la o săptămână.