At Home
Bakery
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Confectionery & HoReCa
Farm
Fermă
Milling
Moară
Pentru Acasă
Pâine
Baghete
Colaci
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Lipii
Pizza
Cozonaci
Flat bread
Romanian Sweet bread
Pască
Mucenici
Tarte
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclere
Gogoși
Vafe
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Amelioratori făină
Toate categoriile
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Amelioratori pentru panificație
Bread Improvers
DESSERTS
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Conservanți alimentari
Food Preservatives
Budinci și specialități, Dulce
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
smântână lichidă
lapte
ouă
făină
zahăr pudră cu aromă de vanilie Pakmaya 80g
căpșuni congelate
suc de la o lămâie
unt
Presetează și încălzește cuptorul la 190°C.
Într-o cratiță, pune la foc mic smântâna și laptele și încălzește-le fără a le da în fiert.
Adaugă gălbenușurile, jumătate din zahărul pudră Pakmaya și făina cernută.
Cu un tel, amestecă încet păstrând cratița pe foc mic până vei obține consistența unei creme.
Transferă compoziția într-un bol și mai amestecă ocazional.
Pasează căpșunile cu zeama de la lămâie până se obține un piure.
Adaugă piureul de fructe peste cremă și amestecă-l cu o spatulă.
Într-un vas separat, mixează albușurile cu zahărul rămas până vei obține consistența unei spume tari (ca de bezea).
Adaugă spuma de albușuri peste cremă și amestec-o ușor cu ajutorul unei spatule.
Unge cu unt formele de ceramică în care vei coace sufleul.
Coace sufleul în cuptorul preîncălzit la 190°C timp de 10 - 12 minute.
Înainte de servire poți adăuga zahăr pudră și mentă proaspătă.
Servește sufleul când este cald.
POFTĂ BUNĂ!
Brioșe și checuri, Dulce
Biscuiți și fursecuri, Dulce
90 min.
45 min.
Dulce, Pască și mucenici, Rețete video
30 min.
Dulce, Plăcinte și tarte, Rețete video
Dulce, Plăcinte și tarte
Clătite, vafe, gogoși, Dulce
Dulce, Torturi
Dulce, Prăjituri
12 pers.
150 min.
20 min.
Dulce, Rulade și rulouri