At Home
Bakery
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Confectionery & HoReCa
Farm
Fermă
Milling
Moară
Pentru Acasă
Pâine
Baghete
Colaci
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Lipii
Pizza
Cozonaci
Flat bread
Romanian Sweet bread
Pască
Mucenici
Tarte
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclere
Gogoși
Vafe
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Amelioratori făină
Toate categoriile
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Amelioratori pentru panificație
Bread Improvers
DESSERTS
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Conservanți alimentari
Food Preservatives
Pizza și burgeri, Sărat
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină fără gluten
apă călduță
zahăr
drojdie proaspătă Pakmaya
ulei
sare
suc de roșii
mozzarella
salam picant
roșii cherry
măsline negre
câteva frunze de busuioc
Pentru aluat, amestecă apa călduţă cu drojdia şi zahărul. Lasă 10 minute să crească.
Într-un vas pune făina, sarea, uleiul şi drojdia crescută. Frământă până vei obține un aluat omogen, lasă-l la crescut o oră, la cald.
Întinde aluatul și pune-l într-o tavă unsă în prealabil cu puțin ulei.
Unge aluatul cu suc de roşii, pune ingredientele de la umplutură și coace pizza la cuptor pentru 25 de minute.
Înainte de servire, pune câteva frunzuliţe de busuioc.
Poftă bună!
Pâine și specialități, Rețete post, Sărat
Aperitive, Sărat
10 pers.
100 min.
25 min.
90 min.
30 min.
Pâine și specialități, Sărat