At Home
Bakery
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Confectionery & HoReCa
Farm
Fermă
Milling
Moară
Pentru Acasă
Pâine
Baghete
Colaci
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Lipii
Pizza
Cozonaci
Flat bread
Romanian Sweet bread
Pască
Mucenici
Tarte
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclere
Gogoși
Vafe
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Amelioratori făină
Toate categoriile
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Amelioratori pentru panificație
Bread Improvers
DESSERTS
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Conservanți alimentari
Food Preservatives
Aperitive, Rețete video, Sărat
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină
apă
zahăr
ulei
sare
drojdie proaspătă Pakmaya 500g
brânză sărată
pătrunjel
ou
Compoziția de făină, apă, zahăr și ulei se mixează timp de 3 minute la viteză mică și 6 minute la viteză mare.
Se adaugă sarea și drojdia și se continuă mixarea 2 minute la viteză mare.
Se lasă aluatul la odihnit pentru 15 minute, apoi se taie la dimensiunea dorită și se modelează.
Se lasă la dospit timp de 30 de minute.
Se întinde fiecare bucată de aluat cu ajutorul unui sucitor și se adaugă umplutura.
Se dă forma dorită prin plierea aluatului și prin răsucirea colțurilor, apoi marginile se ung cu gălbenuș.
Se coace la 220 de grade timp de 12 minute.
Descoperă produsele PAKMAYA în catalogul nostru.
Discover PAKMAYA products in our catalog.
Pâine și specialități, Sărat
8 pers.
60 min.
30 min.
Pâine și specialități, Rețete post, Sărat
Colaci, melci și împletituri, Sărat
Pizza și burgeri, Sărat
Dulce, Rețete video, Torturi