

Nuci umplute cu cremă de ciocolată

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
unt
zahăr
ouă
un praf de sare
făină
lapte rece
zahăr pudră
nuci
esență de rom
Într-o crăticioară toarnă 250 ml lapte rece, adaugă crema pentru prăjituri și 3 linguri de zahăr pudră. Mixează 1 minut la viteză mică pentru omogenizarea ingredientelor, după care continuă mixarea încă 3 minute la viteza mare până când se obține o cremă consistentă.
Într-o tigaie pune nucile și rumenește-le ușor. După ce s-au răcit, macină-le într-o râșniță sau blender. Adaugă nucile în cremă împreună cu esența de rom, omogenizează bine compoziția și pune vasul la rece pentru a se întări crema.
Într-un bol amestecă untul moale cu zahărul, un praf de sare și zahărul vanilinat până obții o compoziție cremoasă și omogenă. Adaugă câte un ou, pe rând, amestecând bine până când se încorporează complet. La final, înglobează și făina amestecată cu praful de copt. Trebuie să obții un aluat potrivit de moale, omogen și nelipicios. Este important să nu frămânți excesiv aluatul deoarece nucile vor ieși tari și gumoase, nu fragede.
Modelează biluțe din aluat, cu o greutate de aproximativ 5 g. Coace nucile în aparatul special pentru copt nuci, în jur de 1.5 minute până se rumenesc ușor. Dacă le rumești prea mult, cojile vor fi tari.
Atunci când ai terminat de copt cojile, scoate crema de la rece și umple nucile, apoi pudrează-le cu zahăr pudră cu aromă de vanilie.
Poftă bună!