

Tartă Butter Cake cu piersici

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
iaurt
frișcă lichidă
zahăr
piersici tăiate cubulețe
Blat: Se mixează toate ingredientele cu telul, la vitează medie timp de 5-6 minute. Compoziția se toarnă într-o formă circulară, cu diametrul de 22cm. Coacerea se realizează la temperatura de 170°C, timp de 25-30 de minute.
Cremă: Zahărul, frișcă lichidă și iaurtul se aduc la punctul de fierbere. Se iau de pe foc și se lasă la temperatura camerei pentru a se răci, se adaugă gelatina hidratată și se omogenizează. Crema se toarnă peste blatul răcit și se adaugă piersicile taiate cuburi. Tarta se lasă la frigider timp de minim 2 ore, până se întărește.
Jeleu de piersici: Piersicile se mărunțesc cu blenderul, se adaugă zahărul și se fierb. După răcire se adaugă gelatina hidratată. Jeleul se întinde pe uniform pe suprafața tartei și se dă la frigider pentru minim 3 ore.