Baghetă crocantă

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories
			
Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

făină
apă
lapte
zahăr
sare
ulei de măsline

Într-un vas, amestecă zahărul, drojdia și apa caldă. Lasă la odihnă timp de 10 - 15 minute.
Peste amestecul cu drojdie adaugă laptele și sarea. Adaugă făina treptat și frământă până se obține un aluat moale, neted dar care nu se lipește de mâini. Acoperă aluatul și lasă-l la crescut, la temperatura camerei, timp de 1 oră.
După ce aluatul și-a dublat volumul reia frământarea și ulterior împarte aluatul în 4 părți egale.
Pe blatul presărat cu făină formează fiecare bucată de aluat în formă de baghetă și așează baghetele pe o tavă de copt unsă cu ulei de măsline. Lasă din nou aluatul la dospit pentru încă 20 de minute.
Înainte de a introduce baghetele la cuptor crestează-le cu ajutorul unui cuțit și stropește-le cu apă pentru a le păstra umede.
Baghetele se coc la cuptor preîncălzit la 220°C, timp de 15 minute.
Poftă bună!