

English Trifle

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru persoane
Timp de pregătire 60 minute
Timp de coacere 20 minute
făină
zahăr
ouă
lapte
căpșune proaspete
Într-un bol adaugă ouăle și zahărul și amestecă-le ușor cu un mixer, până când compoziția își dublează volumul.
Adaugă apoi făina și amestecă pe rând ușor cu o spatulă.
Pregătește o tavă rotundă de copt și așază hârtie de copt pe fundul acesteia.
Toarnă toată compoziția în tavă și pune tava la copt în cuptor, timp de 20 minute, la o temperatură de 180°C.
În acest timp pregătește budinca de căpșune: într-un bol, toarnă compoziția unui plic de budincă de căpșune și mixeaz-o cu 5 linguri de lapte și 3 linguri de zahăr pudră cu aromă de vanilie. Mixează bine cu telul până la omogenizarea compoziției.
Toarnă apoi laptele fierbinte și continuă să amesteci cu telul până când obții consistenta dorită a budincii. Mută compoziția într-o oală și fierbe-o timp de 1 minut, apoi las-o la răcit.
Scoate blatul copt din tavă și taie-l cubulețe cu un cuțit.
Curată căpșunele și taie-le felii subțiri.
Montarea desertului: într-un pahar cu picior înalt și cu gură mai largă, adaugă câteva ligurițe de budincă, apoi câteva felii de căpșune pe marginile paharului, adaugă apoi câteva cubulețe de blat. Continuă procesul și montează desertul în 2-3 straturi, în funcție de înălțimea cupei paharului. Decorează cu un strat generos de căpșune feliate.
Poftă bună!