Minitarte cu chilli

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories
			
Pentru 2 persoane

Timp de pregătire 20 minute

Timp de coacere 10 minute

ciocolată
unt
ouă
făină
fulgi de chilli
înghețată de vanilie

Topește ciocolata într-o cratiță, amestecând bine până se topește. Apoi adaugă untul și continuă să amesteci până ce acesta se topește și se încorporează bine.
Apoi ia cratița de pe foc și adaugă ouăle și fulgii de chilli.
Amestecă bine compoziția și apoi adaugă restul ingredientelor, amestecând până la omogenizare: făina, cacao și praful de copt.
Pregătește formele pentru minitarte, ungându-le cu unt, apoi toarnă compoziția în forme și pune-le în cuptor la o temperatură de 200°C, timp de 10 minute.
Lasă tartele la răcit la temperatură ambientală, apoi le poți servi cu înghețată de vanilie și fulgi de chilli.
Poftă bună!
    
    
    
    
14 pers.

120 min.

25 min.