

Minitarte cu chilli

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru 2 persoane
Timp de pregătire 20 minute
Timp de coacere 10 minute
ciocolată
unt
ouă
făină
fulgi de chilli
înghețată de vanilie
Topește ciocolata într-o cratiță, amestecând bine până se topește. Apoi adaugă untul și continuă să amesteci până ce acesta se topește și se încorporează bine.
Apoi ia cratița de pe foc și adaugă ouăle și fulgii de chilli.
Amestecă bine compoziția și apoi adaugă restul ingredientelor, amestecând până la omogenizare: făina, cacao și praful de copt.
Pregătește formele pentru minitarte, ungându-le cu unt, apoi toarnă compoziția în forme și pune-le în cuptor la o temperatură de 200°C, timp de 10 minute.
Lasă tartele la răcit la temperatură ambientală, apoi le poți servi cu înghețată de vanilie și fulgi de chilli.
Poftă bună!