At Home
Bakery
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Confectionery & HoReCa
Farm
Fermă
Milling
Moară
Pentru Acasă
Pâine
Baghete
Colaci
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Lipii
Pizza
Cozonaci
Flat bread
Romanian Sweet bread
Pască
Mucenici
Tarte
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclere
Gogoși
Vafe
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Amelioratori făină
Toate categoriile
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Amelioratori pentru panificație
Bread Improvers
DESSERTS
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Conservanți alimentari
Food Preservatives
Pâine și specialități, Sărat
Pentru 6 persoane
Timp de pregătire 90 minute
Timp de coacere 20 minute
zahăr tos
sare
drojdie proaspătă Pakmaya
apă
ulei de măsline
făină
lapte
gălbenuș de ou
Brânză proaspătă, ardei, roșie, pătrunjel
Într-un vas, amestecă zahărul, sarea, drojdia și apa caldă.
Pune jumătate din făină în vasul pentru aluat. Adaugă uleiul de măsline și compoziția de mai sus și frământă timp de 10 minute.
Adaugă treptat făina rămasă și frământă până când aluatul nu se mai lipește de mâini.
Împarte aluatul în două, acoperă-l cu un prosop umed și lasă-l să crească 40 minute.
Pune aluaturile în două tăvi separate tapetate cu făină și fă câte o gaură în mijlocul lor. Lasă-le la dospit încă 30 minute.
Unge aluaturile cu gălbenuș de ou.
Timp de 20 – 25 minute, pune-le în cuptorul încins la 200°C până când devin ușor maronii.
Sugestie: taie ingredientele din recomandarea de servire și amestecă-le cu brânză. Pune compoziția pe pâine, după ce o tai pe jumătate.
8 pers.
60 min.
30 min.
Pâine și specialități, Rețete post, Sărat
6 pers.
150 min.
Clătite, vafe, gogoși, Sărat
Aperitive, Sărat
300 min.
45 min.
Chifle, cornuri și covrigi, Rețete post, Sărat
12 pers.
90 min.
40 min.
Plăcinte și tarte, Rețete post, Sărat